Здравей!

След закъснение от няколко години и губене на време къде ли не в смислени и най-вече несмислени неща, най-после дойде момента и блога на Wax.bg да "види бял свят".

Ако четеш тази публикация най-вероятно вече знаеш за Wax.bg и с какво точно се занимаваме. :) И все пак, в случай, че не знаеш - извършваме запис на грамофонни плочи. На пръв поглед звучи странно и доста хора са ми казвали "не е ли преса - не ми го хвали", но ето няколко готини примера от реалния свят:
- Имаш любим човек, колекционер или меломан, който искаш да изненадаш. Какво по-готино от това да му подариш персонализирана плоча, изработена специално за него с любимата му музика, една-единствена на света? Супер яко!
- Участваш в група, но все още феновете ви не стигат да запълнят стадион. Искате да издадете плоча, но във фабриките минималната поръчка започва от 300/500, чака се повече от половин година и тук идва въпроса "струва ли си да платим няколко хиляди евро за плочи, които едва ли някога ще продадем?". Tочно тук Wax.bg идва на помощ, тъй като няма ограничение за минимална поръчка! Може да поръчате една плоча, а пък ако ви е много, можем да я срежем :)))
- И още много примери, но в следващите публикации :)

А как звучат записаните плочи? Ами прекрасно! Но и за това в следващите публикации.